Откриха мъртви мъж и жена в жилището им в Шумен

Криминалисти от  РУ Шумен изясняват обстоятелствата, при които е възникнала смъртта на двама човека – възрастно семейство от град Шумен, съобщиха от полицията.

Сигнал за това е подаден от техни близки. По техни данни след влизане в жилището им в централната част на град Шумен са открили починала възрастната жената, а в друго помещение мъжа. На място са старши комисар Ялчън Расим – директор на ОДМВР Шумен, окръжният прокурор Маргарита Георгиева – административен ръководител на Окръжна прокуратура Шумен и Делян Димитров – заместник окръжен прокурор, който е наблюдаващ прокурор по случая. Предстои да бъдат извършени процесуално следствени действия за изясняване на обстоятелствата, при които е настъпила смъртта на възрастните хора.

Няколко часа след огледите, директорът на полицията в Шумен Ялчън Расим коментира пред журналисти: “Открити са труповете на мъж на 87 години и на жена на 85 години с огнестрелни рани в областта на гърдите. Жената е имала здравословни проблеми. Вероятно се касае за убийство и последващо самоубийство”.

В една от стаите е имало оставено предсмъртно писмо. Мъжът е бил ловец и е притежавал пушка, която е била открита близо до трупа му.

Подобни

Leave a Comment

3 + two =