От първо лице: Гледката беше доста страшна. Линейките се позабавиха и се създаде още напрежение

Общо шест човека са пострадали на планинско изкачване “Мемориал Валерий Великов”, след като един пилотите се вряза в публиката.

“Бях на “Стъклото”, когато се чуха силни викове малко по-надолу. Изтичах да видя какво става и гледката беше много неприятна. Един от пилотите – с бяло БМВ, който идваше от към Стария град в посока Паметникът, загуби контрол на колата при излизане от завоя и се вряза в хората, които бяха на нещо като къмпинг. Имаше няколко легнали на земята с доста кръв по себе си, но бяха в съзнание. Пострадалите са от Велико Търново, но май единият е от охраната на състезанието. Създаде и се и доста напрежение, когато дойдоха медиците, защото се позабавиха и някои от хората, които помагаха на пострадалите започнаха да им викат и да ги обиждат. Някои от пострадалите заминаха с линейките, а други с кола”, разказа пред наш репортер едно от момчета, което се е притекло на помощ.

Пострадали са четирима мъже и две жени. Двама са фрактури на крайниците, жена има фрактура на опашна кост, при един има съмнение за фрактура на таза, а други двама са само с охлузвания, съобщиха от МБАЛ-Шумен.

Подобни

Leave a Comment

18 + nine =