Пежо 308 с шестима души катастрофира преди разклона за село Кълново

Лек автомобил Пежо 308 се удари в мантинела по пътя Шумен – Смядово, малко преди разклона за село Кълново . Това информират от Областна дирекция на МВР – Шумен. Сигналът за пътния инцидент бил получен малко преди  09:30 часа тази сутрин. Към мястото на инцидента са насочени екипи на пътна полиция и спешна помощ.

След като пристигнали на място униформените установили,  че е катастрофирал  водач на Пежо 308 с варненска регистрация, който се движил в посока от Шумен към Бургас. Загубил контрол над автомобила, след поднасяне се ударил  в крайпътната мантинела в ляво, след което се върнал вдясно на пътя по посоката на движението си.

В автомобила са пътували още петима негови познати. Четирима са непълнолетни. Един от пострадалите бил  откаран в МБАЛ- Шумен от полицейски служител, който не бил работа, но минавал с личния си автомобил през този участък. Останалите, с изключение на  невредимия  18-годишен водач В.И., са откарани за преглед в болничното заведение от екипи на ЦСМП. Все още се преглеждат.  Няма информация за сериозно пострадали.

Водачът е тестван за алкохол, пробата му е отрицателна.  Работата по изясняване на причините довели до инцидента продължава.

Мястото на произшествието се регулира от полицейски екипи.

Подобни

Leave a Comment

two × one =