Победа с 1:0 за ФК “Волов” Шумен над “Бенковски” Бяла

Футболистите на ФК “Волов” Шумен постигнаха първата си победа от началото на първенството в Трета лига – Североизточна аматьорска група. В среща от ХХ-ия кръг на градския стадион „П. Волов“ пред над 200 зрители момчета на треньора Стоян Чешмеджиев победиха гостите си от ФК “Бенковски” Бяла, Русе с 1:0 след гол на Иван Цонев в 27-ата минута.

След натиск и по-честа обсада пред вратата на гостите Сонер Кязим напредна с топката до аутлинията и с помощта на прекрасна добавка от Иван Цонев в 27-мата минута падна първият и единствен гол за домакините.

В оставащите минути до края на първата част от срещата и двата отбора допуснаха няколко пропуски и резултата остана непроменен.

С началото на второто полувреме се забеляза и мобилизация от страна гостуващия тим, който настъпи в половината на домакинското поле, но момчетата от Шумен не допуснаха попадение във врата си.

За съжаление, радостта от победата на шуменци не бе пълна заради инцидент, който се случи секунди преди края на двубоя. В единоборство за топката с вратаря на “Волов” нападател на гостите се контузи тежко и бе откаран с линейка до спешното в МБАЛ-Шумен.

Победа на ФК "Волов" Шумен над отбора на Бяла, Русе с резултат от 1:0

Публикувахте от СтрелаБГ в Неделя, 24 март 2019 г.

Подобни

Leave a Comment

2 × 5 =