Подновяват пътната маркировка в Шумен и селата

Продължава подновяването на вертикалната и хоризонталната маркировка в Шумен и селата на общината. В момента приоритетно се работи по освежаването на всички пешеходни пътеки в близост до училищата и детските градини както и по най-натоварените пътни участъци.

Обновяването на пешеходните пътеки се извършва от общинското предприятие “Строителство и благоустройство” с предвидените за тази цел близо 70 000 лева в бюджета на предприятието за пътна инфраструктура.

До края на тази и през следващата седмица по график ще се работи в квартал „Тракия“, по улиците „Васил Априлов“ и „Харалан Ангелов“ в Шумен, в селата Царев брод, Мадара, Новосел, Друмево, Илия Блъсково и Ивански.

С наближаването на новата учебна година от общинската администрация напомнят на водачите на автомобили да спазват правилата за движение и да бъдат изключително внимателни особено в районите край училища, детски градини и ясли.

Подобни

One Thought to “Подновяват пътната маркировка в Шумен и селата”

  1. тракия

    я земете подновете малко пътищата стига с тия маркировки през 20 дена ги подновявате а тракидкия пропадна целия мизерници

Leave a Comment

16 + seventeen =