Полицаи хванаха товарен автомобил Фиат „Дукато“ с чужди номера

 

53-годишен мъж от Шумен бил установен да управлява товарен автомобил Фиат „Дукато“ с регистрационни номера, предназначени за друго моторно превозно средство. Това съобщават от Областна дирекция на МВР – Шумен.

Престъплението било разкрито по време на проведената вчера специализирана полицейска операция за намаляване на предпоставките за пътни инциденти. Около 15:15 часа за проверка на бул.“Мадара“ в града бил спрян водач на Фиат „Дукато“ с немска регистрация. По време на проверката станало ясно, че В.Н. управлява буса с регистрационен номер, който бил за друг автомобил. За извършеното престъпление е образувано досъдебно производство.

По време на операцията вчера служители на „Териториална полиция“ са констатирали различни по вид нарушения. Съставени са 10 акта, наложените глоби с фиш са 15. Четири свидетелства за управление на моторни превозни средства са отнети от водачите им заради неплатени глоби. Двама са установени да управляват с изтекли шофьорски книжки. Наложени са санкции на водачи, които не са ползвали обезопасителни колани и са били без включени светлини.

Повечето от водачите на моторни превозни средства проверени вчера, са били изрядни.

Подобни

Leave a Comment

11 − seven =