Попитахме шуменци: Как ще запомните 2020-та година?

2020-та година, годината на COVID-19 е към своя край. Въпросът е, каква равносметка може да си направим за изминалите 12 месеца?

На случаен принцип попитахме шуменци, “Как ще опишете 2020 година и ще я запомните” и ето, какво споделиха те с наш репортер:

“Да я запомня, че такъв зор кой иска да помни?! – Кънчо Стоев на 34 години.

“За мен 2020-та беше най-ужасната. Отрази ми се психически, финансово и просто не искам да се повтаря никога”, Мелиса Христова на 29 години.

“Не знам, мина ми като на сън. Успях да запомня само месец март и декември, а още не е свършила… Не се знае какво може да ни стовари в оставащите дни”, Добрин Милев на 51 години.

“За много хора беше ужасна година, но аз имам късмета да я нарека успешна за моето семейство. Станах баба за 2-ри път на здраво момченце и цялото ми семейство е живо и здраво”, Криска Радева на 61 години.

“Не искам да си спомням… Толкова мои приятели и колеги се заразиха, някои загубиха живота си… Не съм вярвала, че може да ни застигне такова нещо”, Айниур Седат на 47 години.

“Съсипаха я тая година”, Радо на 25 години.

“Не знам за тази ама следващата ще в “Сървайвър”, Сашо Стоянов на 22 години.

“Света стана луд. Короната ни видя сметката”, Бейти Хусеин на 54 години.

“Няма страшно, всичко ще се оправи. Догодина няма да има проблеми. Тоя вирус е Китайски, а от там нищо качествено не излиза. И той ще се “счупи””, Кенан на 33 години.

“Беше показателна година. Видяха се много пропуски и слабости в различни системи на държавата. Дано който трябва да си вземе поука. Иначе, щом съм жива значи е била успешна”, Катя Стоева.

“Не избраха Доналд Тръмп, това беше ужасно и Кобрата падна… Лоша година, не беше на късмет”, Петър Йонков на 24 години.

 

Подобни

Leave a Comment

4 × one =