Пощенска банка обяви платена стажантска програма

И тази година Пощенска банка организира лятна стажантска програма, давайки възможност на талантливи студенти и млади хора с мотивация да докажат своите качества и да започнат професионалната си кариера в една от най-големите и водеща по отношение на иновациите банка на пазара.

Стажът е платен и с продължителност от 1 до 3 месеца, като се провежда в Централното управление или във финансовите центрове на Пощенска банка в страната за студенти от университети в градовете София, Пловдив, Бургас, Варна, Русе, Велико Търново, Свищов, Благоевград, Стара Загора, Шумен и Габрово.

Програмата дава възможност на студентите да натрупат практически умения в банковата сфера чрез разширено обучение и да се запознаят с продуктите и услугите на банката, предназначени за граждани и фирми, да участват в процесите по анализ, одобрение на кредити и провеждане на срещи с клиенти, както и да се ориентират относно своята бъдеща професионална реализация.

Желаещите да се включат в стажантската програма трябва да са настоящи студенти в икономическа специалност или в процес на придобиване на квалификационна степен, да имат комуникационни и аналитични умения, както и да умеят да работят в екип.

Успешно приключилите получават сертификат за преминат стаж и могат да получат предложение да продължат професионалната си реализация в Пощенска банка. Документи се подават на имейл адрес: [email protected].

Подобни

Leave a Comment

6 + one =