Предприемачът Ивелин Михайлов е гост на шестото издание на „Бизнес истории“ в Шумен

Къща „Баба Райна“ в Шумен е домакин на шестото издание на „Бизнес истории“, което ще премине под надслов “Парите или живота“. Гост на събитието, което ще се проведе на 3-ти октомври от 19:30 часа, е собственикът на Treasure Bulgaria Ивелин Михайлов. Той е основател и Член на борда на директорите на Together Bulgaria и изпълнителен директор на Фондация “Въздигане”. По негова инициатива в землището на варненското село Неофит Рилски се изгражда комплекс “Исторически парк”. До 2022 година там ще се появят пет селища, които ще разкриват пред туристите особеностите на различните исторически периоди по нашите земи.

Целта на „Бизнес истории“ е на едно място да се съберат предприемачи, отворени и комуникативни хора, както и активни младежи с идеи и каузи, които да обменят идеи и да черпят опит един от друг. Идеята е с малки стъпки да се сформира общност от активни и предприемчиви хора, които да реализират проекти и правят живота в града по-добър.

Всички, които желаят да присъстват, трябва да се регистрират на podobri.org. Организатор на събитието е „ПОДОБРИ“, a проектът е финансиран от Стратегия за развитието на младите хора към Община Шумен и съдействието на Общински младежки съвет.

Петото издание на „Бизнес истории“ се проведе на 7 декември 2016 година. Младежите, които бяха на срещата, почерпиха от опита на двама успешни предприемачи – Даниел Лорер и Николай Тончев.

Подобни

Leave a Comment

5 + 16 =