Прекъсвания на тока в Шумен и селата в понеделник

Поради извършване на неотложни ремонтни дейности на съоръженията за доставка на електроенергия, от 09:00 ч. до 16:00 ч., на 13-ти август, ще бъде прекъснато електрозахранването в района на ул. „Петра“ и ул. „Възрожденец“ в град Шумен. Това информира Енерго – Про на официалната си страница.

За същият период, поради обезопасяване на съоръженията за доставка на електроенергия, ще има спирания на тока в района на ул. “Гиньо Писков”.

От 08:00 ч. до 12:00 ч., на 13-ти август, поради извършване на неотложни ремонтни дейности на съоръженията за доставка на електроенергия по искане на ECO, ще бъде прекъснато електрозахранването в района на: 7-ми км. (ТП “Бензиностанция ШЕЛ”, ТП “Валяците”, ТП “Логистична база на Карлсберг България), с. Белокопитово, с. Стуйно, с. Развигорово, с. Длъжко, с. Звегор, с. Трем, с. Единаковци, с. Байково, с. Добри Войников, с. Деница, с. Боян, с. Капитан Петко, с. Черна, с. Върбак, с. Тимарево, с. Хитрино, с. Панайот Волов, с. Сливак, с. Близнаци ( ТП “Вторични суровини с. Близнаци), с. Страхилица, Кариера на АМ “Черно море” в с. Хитрино, Хибриден център по свиневъдство, помпени станции на В и К и базови станции на мобилни оператори в тези райони.

Поради извършване на обслужване на съоръженията за доставка на електроенергия, са възможни смущения на електрозахранването в района на село Методиево.

Подобни

Leave a Comment

fourteen − fourteen =