Продължава отстраняването на опасните дървета по шуменските улици

Въвежда се временна организация за движение на автомобилите по ул. „Васил Априлов“ в Шумен, за утрешния ден, от 8.30 до 16.00 часа. При подходящи метеорологични условия ще се работи по премахване на седем тополи на север от двора на Трето основно училище, съобщава главният експерт по озеленяване в Община Шумен Жечка Георгиева.

С оглед сигурността на гражданите ще бъде спряно движението в участъка от пресечките с ул. „Нанчо Попович“ и „Харалан Ангелов“. Ако времето не позволява, по отстраняването на тополите ще се работи  през следващите дни. Отстраняването на дърветата се налага заради осигуряване на безопасностността на гражданите.

През тази година предстои и подновяване на тротоарната настилка на кръстовището на улица „Васил Априлов“ и улица „Харалан Ангелов“.

От община Шумен призовават преминаващите в този район пешеходци и  водачи на моторни превозни средства да бъдат внимателни, да се съобразяват с указанията на общинските служители и на полицията, за да не се допуснат инциденти по време на работа.

Подобни

Leave a Comment

18 − twelve =