Продължава премахването на опасни дървета в Шумен, въвежда се временна организация за движение

Днес – на 4 септември, понеделник, от 8.30 до 16.00 часа ще се работи по премахването и извозването на три тополи на ул. „Ген. Скобелев“ в района на бензиностанцията срещу Тежкия полк в посока север. Ще бъдат изрязани още две тополи – едната вляво, другата вдясно по улица „Ген. Скобелев“ след кръстовището за магазин Кауфланд и улица „Васил Априлов“ в посока север.

Утре – на 5 септември, вторник, от 8.30 до 16.00 часа започне премахването 18 опасни тополи край река Енчова по улица „Марица“ в участъка от улица „Васил Друмев“ до улица „Климент Охридски“ / завоя срещу магазин „Лидъл“ /. Изрязването на дърветата в тази част на града трябва да приключи на 10 септември, неделя.

При неблагоприятни климатични условия на посочените дати премахването ще се извърши през следващите дни.

Въвежда се временна организация за движение на автомобилите в районите, в които ще се работи, без да се спира движението. Преминаващите пешеходци и  водачите на моторни превозни средства трябва да бъдат внимателни, да се съобразяват с указанията на общинските служители и на полицията, за да не се допуснат инциденти по време на работа.

Подобни

Leave a Comment

fourteen + two =