Пролетно почистване на Велики Преслав

На 18 април Община Велики стартира традиционната инициатива за пролетно почистване на населените места, която ще продължи до 21 април включително. Тази година акцията е под мотото „Почистваме с пролетта – живеем в красота“, информират от общината.

На официалната си страница във фейсбук местните власти приканват граждани, учебни и здравни заведения, търговски обекти, фирми, производствени предприятия, организации и институции, да вземат дейно участие в почистването, демонстрирайки нагледно, че старопрестолния град може да бъде за пример на много други.

Включете се като заявите участие в стая № 203 в сградата на общината, на тел.: 0538/48253 или на e-mail: ecology@velikipreslav.bg, като посочите район на почистване, числеността на вашия екип, телефон и лице за контакт. Общинска администрация Велики Преслав ще осигури чували и ръкавици за всички регистрирани участници, които ще може да получите всеки работен ден от 16 до 20 април 2018 г. в стая 203 в сградата на общинска администрация.

Според спецификата на заявените за почистване райони, ще бъде осигурено транспортиране на събраните отпадъци. Ако почистваната територия е в близост до съдове за смет, събраните отпадъци следва да бъдат оставени добре опаковани на площадката до тях.

Снимка: shutterstock

Подобни

Leave a Comment

six + 20 =