Промени в движението заради рали „Стари столици“ в събота и неделя

Във връзка с провеждането на рали „Стари столици“ и с цел създаване на безопасни условия по време на състезанието в събота и неделя, 19 и 20 септември, се спира движението на автомобили в следните часови отрязъци:

  • По северното платно на бул. „Симеон Велики“ – от ул. „Тодор Икономов“ до ул. „Ген. Столетов“ от 7.30 ч. на 19 септември /събота/ до 17.00 ч. на 20 септември /неделя/.

 

  • Двете платна на бул. „Симеон Велики“ в участъка от ул. „Раковска“ до ул. „Ген. Столетов“ от 7.30 ч. на 19 септември /събота/ до 16.00 ч. на 20 септември /неделя/. За обходен маршрут да се използва ул. „Тича“.

За същия период от време в тези участъци автобусните спирки ще бъдат закрити.

За безопасното провеждане на скоростните етапи се затварят за движение следните участъци от пътищата:

На 20 септември /неделя/

CE 5 и 7 – от портала на пивоварна „Шуменско пиво“ до село Новосел през Стария град и изходната табела на село Лозево, като за обходен път се ползва републикански път Е70 за времето от 8.20 ч. до 12.30 ч.

СЕ 6 и 8 – „Ардашес-Лозево“ – от 9.20 ч. до 13.30 ч. от гр. Шумен /ул. „Стара планина“/ вилна зона кв. „Боян Българанов“ до входа за село Лозево.

СЕ 9 – „Валерий Великов“ – от 13.30 ч. до 15.00 ч. от портала на пивоварна „Шуменско пиво“ до входна табела на село Лозево.

Временните промени в организацията на движение ще бъдат обозначени с необходимата вертикална сигнализация.

Подобни

Leave a Comment

nine + 15 =