Разпределят местата за продажба на мартеници

На 2 януари 2019 г. от 8,30 ч. в стая 374 в Община Шумен ще бъдат разпределени местата за продажба на мартеници в централната градска част.

Търговията ще става по пешеходната зона на бул. „Славянски“ в отсечката от пл. „България“ до пл. „Освобождение“. Според утвърдената схема обявените места са 132. След разпределяне на местата кандидатите подават заявления за разполагане на маси за продажба на мартеници на гише №3 в Центъра за информация и услуги, който се намира на първия етаж в сградата на общината, и заплащат се административна такса от 10 лв.

Търговците, които желаят да продават мартеници на други места, извън централната градска част, също подават заявление за разполагане на маси за продажба на мартеници на гише №3. Заявлението се одобрява от главния архитектна общината и едва след това се заплаща административната такса от 10 лв.

Търговията на мартеници ще започне от 15 февруари и ще продължи до 5 март. Таксата за 1 кв. м. търговска площ ебъде 1,20 лв. на ден за централната градска част и по 1 лв. за зони извън центъра.

Подобни

Leave a Comment

twelve + 6 =