РЗИ – Шумен търси мото за Световния ден за борба с ХИВ/СПИН

Регионална здравна инспекция – Шумен съвместно с Общински здравен център гр. Шумен организира конкурс за изготвяне на мото за кампанията свързана с 1 Декември – Световен ден за борба с ХИВ/СПИН.

Мотото, което спечели първо място ще се използва за целогодишната информационна кампания през 2018 г. с акцент върху превенцията, образованието и информираността за ХИВ/СПИН на територията на област Шумен. Това съобщават от РЗИ.

Оценяването на проектите ще се извърши от жури. Резултатите ще бъдат обявени до 12 януари 2018 година на сайта на Инспекцията.

Изискване към мотото, ако е придружено със снимка, графика или др. е да бъде цветно и във формат А4.

В конкурса могат да вземат участие всички ученици от 8 до 12 клас от община Шумен. Участниците могат да изпращат своите предложения на посочените административни или електронни адреси:

Регионална здравна инспекция – Шумен, пл. „Освобождение“ №1 (за конкурса), тел. 054/800 717, както и на електронния адрес – ffice@rzi-shumen.net”>office@rzi-shumen.net

Общински здравен център за информация, консултации и образование – гр. Шумен, ул. „Преслав“ № 6 (бивш Спортен диспансер), тел. 054/863 260,  както и на електронния адрес – zc_shumen@abv.bg”>ozc_shumen@abv.bg

За призьорите в конкурса са предвидени награди.

Подобни

Leave a Comment

eight + two =