Ремонтират републиканския път Никола Козлево – Нови пазар

Предстои да започне изграждането на републиканския път Никола Козлево – Нови пазар. Това се случва благодарение на активната работа на кмета на общината Ешреф Реджеб с правителството и Министерството на регионалното развитие и благоустройство. Това каза зам.-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов в село Цани Гинчево. Освен това правителството е отпуснало 250 000 лева за ремонт на стадиона в Никола Козлево.

На официална церемония Цветанов откри и ремонтираната сграда на читалище „Просвета 1963 г.“ и представи кандидата на ГЕРБ за кмет на с. Цани Гинчево – Павел Динков. „Вие сте хората, които гласувате и избирате кметове и народни представители. Вие се явявате наши работодатели. Тук съм за да изразя респекта си към вас. Благодаря ви за подкрепата на предсрочните парламентарни избори, защото това ни даде възможност да имаме стабилното правителство с министър- председател Бойко Борисов. Това ни позволява да изпълняваме всички претенции, които имате към правителството“, заяви Цветанов пред жители на селото.

На място присъстваха областния координатор на ГЕРБ и кмет на Шумен Любомир Христов, народните представители от ГЕРБ д-р Румен Генов и Димитър Александров, както и кмета на община Никола Козлево Ешреф Реджеб.

Снимка: ГЕРБ

Подобни

Leave a Comment

4 × three =