Ритнитопковците на РУ-Шумен спечелиха „Малкото световно“

Отборът на РУ- Шумен е тазгодишният победител в турнира по футбол измежду служителите на Областна дирекция на МВР. „Малкото световно“ се проведе на спортното игрище на СУ“ Сава Доброплодни“  в града.

Тимовете излязоха на терена, попили от атмосферата и духа на на Световното първенство по футбол, което се провежда в Русия и отборите на четирите полицейски управление и  един на областната дирекция показаха добър футбол.  На финала на турнира един срещу друг се изправиха ритнитопковците на РУ- Шумен и РУ- Каолиново. С резултат 5:2 шуменският тим грабна купата на победителите.

Втори се класира отборът на Каолиново, а на трето място остана тимът на ОДМВР- Шумен.  Зам.-директорът комисар Тодор Енчев връчи индивидуална награда за най-добър вратар на първенството на Стилиян Стоянов от сектор „Противодействие на криминалната престъпност“ към областната дирекция.

Стоянов спаси две дузпи и извади топката от мрежата в още няколко критични ситуации. Комисар Енчев връчи награда и на Айсун Ремзи от РУ- Шумен за най-полезен млад играч в турнира.

Безспорно най-атрактивния гол в срещите днес бе вкаран от вратаря на отбора на областната дирекция. Тодор Тодоров , бивш вратар на Литекс,  вкара топката от линията на наказателното поле с шут във вратата на РУ- Каолиново. Купите и грамотите на победителите бяха връчени на капитаните на отборите от директора на ОДМВР- Шумен ст. комисар Ялчън Расим.

Подобни

Leave a Comment

19 − 10 =