Семейни скандали вдигнаха на крак униформените в Шумен

Шуменската полиция реагира на два сигнала за скандали през изминалото денонощие. Това съобщават от Областна дирекция на МВР-Шумен.

Около 00:20 часа вчера в дежурната част бил получен сигнал за скандал в жилище на ул.“Милан Борисов“ в Шумен. Униформените установили, че между 37- годишна жена и 39-годишен мъж, които живеят на семейни начала възникнал конфликт по време на който жената му нанесла няколко удара. Полицаите направили опит да потушат конфликта, но в тяхно присъствие тя продължила да се държи агресивно. М.Г. е задържана за срок до 24 часа в РУ- Шумен.

Около 01:30 часа бил получен сигнал за семеен скандал по време на който 63-годишен шуменец буйствал и опитвал да нанесе побой на близките си. На място полицаите говорили със сина на П.П., който обяснил, че баща му, който бил във видимо нетрезво състояние се държи агресивно към него, майка му и сестра му.

При изясняване на ситуацията и в присъствие на полицаите мъжът продължил да търси физическа саморазправа с 33-годишния си син. 63-годишният П.П е задържан за срок до 24 часа в полицейското управление в Шумен.

Съставен му е предупредителен протокол да не се саморазправя с близките си.

 

Подобни

Leave a Comment

eight − five =