Силиконов часовник – модерният аксесоар

Силиконов часовник – модерният аксесоар

Има нещо ново и вълнуващо, когато носите светъл цвят часовник. Вие сте в състояние да се изяви вашата индивидуалност в часовника ви. Силиконовите часовници ежедневно увеличават своята популярност. Знаем, че това ще бъде тенденция, която ще продължи дълго време. Най-добрата част от притежанието на силиконов часовник е цената. Той не струва много на производителя, поради това се предлага на крайния клиент на много добра цена.

Изгодна цена

Макар силиконовите часовници да са едни от най-желаните стоки на пазара в момента, тяхната цена е изключително добре, в сравнение с други часовници или подаръци. Могат да се комбинират с различни цветове. Мъжки и женски – в цветове за всяка възраст. Зарадвайте себе си или любимия човек с този страхотен и атрактивен аксесоар.

Стилна добавка към външния вид

Цветните силиконови часовници станаха широко разпространена модна тенденция. Мекият силиконов материал, от който са изработени тези атрактивни аксесоари, както и свежият им дизайн, привличат все повече привърженици, голяма част, от които са филмови актьори и певци. Различните цветове, в които могат да бъдат закупени, позволява комбинирането им както с официални, така и със спортни тоалети.

Безвредни

Силиконът, от който е конструирана каишката е екологично съобразен и не оказва влияние на здравето на човека. Не предизвиква дразнения, както някои часовници с метални каишки например. Мекотата, която се усеща при носенето на силиконов часовник, ще ви накара да се чувствате удобно и да забравите, че имате нещо на китката си. Цветните силиконови часовници са изключително леки и пасват добре на всяка ръка. Силиконовата им каишка обхваща ръката ви и не позволява разместване.

Различни

Силиконовите часовници са изработени от качествен кварцов механизъм, корпус и каишка. Както каишката е напълно сменяема. Това означава, че можете да комбинирате различни цветове с различни цветове каишки. Въпрос на въображение. Ограниченията са само във вашето въображение.

В заключение може да се каже, че силиконовите часовници са изключително атрактивен аксесоар, който заля световния пазар в последно време. Екологично съобразни, на съвсем допустима цена. Ако все още се колебаете дали да се сдобиете с подобно бижу, можете да разгледате богата гама от цветове и модели в каталога на Timebox.bg за маркови часовници с гаранция.

Предимствата на часовниците с гумена каишка

Силиконът е хипоалергенен материал и не предизвика алергични реакции по кожата. Особено приятно е когато се носи през летните месеци, защото не причинява спарване и неприятни миризми, които са характерни за часовниците с кожена каишка. Също така при намокряне изсъхва бързо и не попива течности.

Цената на силиконовите каишки е доста по-ниска в сравнение с кожените. Силиконът не променя формата си, за разлика от кожата, когато бъде изложен на прекомерено нагряване или охлаждане.

Дизайнерските марки с изпитано качество

Часовниците с гумена и каучукова верижка от марките Casio, Emporio Armani, Seiko, Hugo Boss и Fossil са препоръчителни и имат добро съотношение между качество и цена. На българския пазар има голямо предлагане на резервни части, ако се наложи смяна. Ние препоръчваме да се доверите само на утвърдени онлайн търговци като Timebox.bg, които ви дават две години гаранция и 14-дневен срок за връщане.

Прочетете още: 7 съвета за удължаване на живота на часовниците

Силиконовите часовници се срещат в голямо разнообразие от цветове, стилове и дизайн и са толкова евтини, че всеки може да бъде в крак с модните тенденции. Могат да се купят  много и различни силиконови часовници, които да се съчетавате с различни тоалети.

Подобни

Leave a Comment

2 × 3 =