Спешно! Да помогнем на малкия Алекс от Шумен в борбата с коварна болест

Алекс е на 4 години от гр.Шумен и се нуждае от спешна операция в Турция. Диагнозата, която му е поставена е интрадурален тумор , който се намира в горната част на гръбначния стълб.

Туморът избутва гръбначния мозък навътре и го разширява, поради което трябва да се направи спешна операция, за да се предотвратят по-нататъшни усложнения.

Проблемите на детето започват през април 2018г., като след вероятна настинка, започна да се оплаква първоначално от леки болки във врата, а в последствие болката стана непоносима. Детето е било с изкривен врат в ляво и с изкривена походка, като по повод на това му е била назначена физиотерапия. В следствие започва да вдига температура и се появява повръщане. Болките във врата продължават около месец, а Алекс е приема всекидневно болкоуспокояващи, които не му повлияват. Това се повтаря и през октомври месец тази година, което налага по спешност да влезе в болница.

Направени са му много изследвания, включително и скенер на които не се е видяло нищо обезпокоително. След много предположения и липса на диагноза го подлагат на Ядрено магнитен резонанс на който се вижда образувание в областта на врата.

Последвала и среща с известния неврохирург Д-р Зафер Оркун Токташ, който назначава спешна операция, която трябва да се осъществи в рамките на 10 дни, защото има опасност да се нарушат движенията на крайниците.

На малкия Алекс ми е необходима сумата от 15 000 евро, която е непосилна за семейството.

Семейството на Алекс моли всеки, който може и желае да помогне, за да си върнат лъчезарното и щастливо дете, което болестта се опитва да им отнеме.

Дарителската банкова сметка е открита в Postbank : BG05BPBI79464064099301 BIC: BPBIBGSF

Страница във фейсбук : Спешна кампания за 4 годишния Алекс

Подобни

Leave a Comment

19 − six =