Спипаха трима от Шумен с наркотици

Двама шуменци са задържани за притежание на наркотични вещества, а 17-годишен за разпространение. Това информира Областна дирекция на МВР – Шумен.

Около 11:30 часа на 14 октомври на ул.“Милан Борисов“ била извършена полицейска проверка на 27-годишния И.И. В него били намерени две пликчета с около три грама суха листна тревна маса и пакетче с бяла бучка, които предстои да бъдат лабораторно изследвани. По данни на 27-годишния сухата маса била марихуана. Мъжът бил задържан за срок до 24 часа в полицейското управление в Шумен.

По същото време на бул.“Велики Преслав“ в града била извършена полицейска проверка на местния жител А.Н./28г./. В него било намерено хартиено пликче с около 2 грама суха тревиста маса – по негови данни чай за пушене. Иззетото вещество предстои да бъде лабораторно изследвано. А.Н. е задържан за срок до 24 часа в РУ- Шумен.

17-годишен шуменец бил проверен в района на Градската градина около 17:30 часа на 14 октомври. По време на проверката били събрани данни, че разпространява наркотични вещества и техни аналози. Задържан бил за срок до 24 часа в полицейското управление в Шумен.

И по трите случаи е образувано досъдебно производство.

Подобни

Leave a Comment

twelve + seven =