Според Източния календар 2018-та е годината на Жълтото земно куче

Според Източния календар 2018-та е под знака на Жълтото земно куче. Тя настъпва в нощта на 16 февруари, когато приключва и годината на Огнения петел.

Цветът на Земното Куче е жълт, а стихията – земя.  Астролозите казват, че този знак носи мир и спокойствие на мястото на бушуващите горещи чувства и емоции и ще се отрази върху политика, кариера, здраве, личния живот и дори върху природата.

Кучето е 11-я знак от 12-годишния цикъл на източния календар. То се асоциира с енергията „ян“ и елемента „метал“. Съответстващият му знак от западния зодиак е Водолей.

Положителни черти – честност, отзивчивост, самоотверженост, отговорност, целеустременост, праволинейност, надеждност, упорство.

Негативни черти – безпокойство, циничност, неувереност в себе си, самокритичност.

Специалисти, които изучават обстойно китайската астрология казват, че 2018-та е чудесно време за промяна в начина на живот – спиране на пушенето или смяна на местожителството. Някои ще преживеят кратки периоди, в които ще се чувстват самотно и меланхолично. Това, естествено, ще засегне най-чувствителните животински зодии.
Това, което е започнато през 2017-та година като проекти и начинания – годината на петела, ще донесе щастие и удовлетворение през 2018-та за всички, които могат да оценят труда и потта, която е хвърлена за реализирането им.

 

Подобни

Leave a Comment

17 − 5 =