Стефан Желязков и Иван Турлаков спечелиха днешният четвърти етап на рали “Стари столици” в Шумен

С време 1.30.5 минути екипажът Стефан Желязков и Иван Турлаков със “Ситроен Саксо” спечелиха надпреварата на затвореното трасе на площад “България” – четвърти етап на рали “Стари столици” в Шумен. Тандемът е част от отбора на “Дианел рейсинг”.

Втори в атрактивния кръг завършиха съотборниците им Георги Василев и Стефан Добрев с “Мицубиши Лансер Ево 9”. Двамата поведоха във временното класиране след първия ден на рали “Стари столици”. След четирите етапа днес те записаха време от 23.19 минути. Василев и Добрев дадоха първо време в скоростните етапи “Новосел” 1 и 2 и второ на “Ардашес”, както и на площад “България”.

Втори след първия състезателен ден на ралито е екипажът на АСК “Мегапорт” Игнат Исаев и Теодоси Димитров със “Ситроен DS3 “. Изоставането им от първите е 49.2 стотни.

С трето общо време от 24.58 минути са Тихомир Стратиев и Добрин Борисов с Пежо 208 R2 от отбора на АСК “Марина моторспорт”.

Победителите в днешния последен етап Стефан Желязков и Иван Турлаков са четвърти във ввременното класиране с общо време от 24.59 минути.

Екипажът от Велики Преслав Христо Атанасов и Мартин Иванов със “Ситроен С2 са пети. След тях са Антон Титов и Динко Георгиев със “Ситроен DS3”.

Подобни

Leave a Comment

fifteen + 6 =