Структурите на ПП ГЕРБ-Шумен отчита ръст на новоприети членове

От няколо дни в една от шуменските медии се тиражират „новини“, лишени от истина и с напълно погрешна и умишлено извъртяна информация относно напускането на членове на ПП ГЕРБ – Шумен.

Лъжа

„След Гюнай Исмаил, партийните си книжки са хвърлили над 50 турци от Шуменска област. “

Реалност

Общият брой на постъпилите заявления за напускане на партията е 27, като 2-ма от заявителите никога не са били членове, за да напуснат. Други 2 от молбите са поради започване на работа в държавна структура и 10 молби, които отново нямат никакво отношение с напускането на Гюнай Исмаил.  На фона на напускащите структурата за същия този период от време има 53 новоприети членове.

Лъжа

“Ръководството на ГЕРБ-Шумен днес е „на среща при Бойко и ще обясняват защо се махат членове от партията“

Реалност

Кметът на Шумен е в столицата на среща в МРРБ.

Лъжа

“Днес ще се чудят какво да измислят пред Бойко за случващото се в партията и да се оправдават защо напусна такава силна фигура като Гюнай Исмаил”

 Реалност

В ПП ГЕРБ няма разделение на силни и слаби „фигури“. Членовете на партията са един екип, който работи в една посока.

Лъжа

„С оттеглянето на Гюнай всички ги обзе страх, защото именно той е машината за избори, човекът, който спечели толкова общини“

Реалност

Страхуват се слабите и тези, които има причина, поради която да се страхуват. В структурите на ПП ГЕРБ избори се печелят с много труд и постигнати видими резултати, оправдаващи доверието на избирателите.

 

Извършена от нас справка сочи и, че от както Любомир Христов е координатор, членската маса се е увеличила с 1000 души.

 

 

Подобни

Leave a Comment

five − two =