Съветници от ГЕРБ-Шумен дариха средства за пенсионерския клуб в село Панайот Волов

Общински съветници от ГЕРБ-Шумен дариха средства от заплатите си за ремонт на пенсионерски клуб “Здравец” в село Панайот Волов.

До благотворителната инициатива се е стигнало след молба от страна на кмета на селото, защото клубът наистина е имал нуждал от спешен ремонт.

С пита хляб и сол домакините посрещнаха съветниците от ГЕРБ, дарили средствата, с които е бил извършен ремонт в сервизно помещение, а председателят на читалището Милка Василева връчи благодарствено писмо в знак на признателност за подадената ръка.

„Тези помещения бяха потънали в мухъл, във влага и бяха почти неизползваеми.”, разказа кметът на селото Димитър Ботев.
Тогава той решил да се обърнал за помощ към общинските съветници от ГЕРБ, които веднага откликнали на молбата му.


„Бяха отпуснати средства и се е получило чудесно. Няма начин на човек да не му се стопли душата като знае, че създава една приятна емоция. Естествено, няма да им се решат проблемите на хората с това, което ние сме направили, или поне голяма част от тях, но пък сме им дали един лъч светлина, една усмивка, каквото можем – правим.”, посочи Владислав Горанов, общински съветник от ГЕРБ-Шумен.

Съветниците от ГЕРБ-Шумен от години даряват възнагражденията си за благотворителност и през последните 4 години за различни каузи са отделени близо 85 хиляди лева.

Подобни

Leave a Comment

16 − 10 =