Състоянието на момчето, което скочи от мост в Шумен в стабилно

Много хора се свързаха с нас, за да помогнат или да попитат за момчето, което скочи от моста. Отново доказахте, че не сте чужди на болките и страданията на ближните и, че сърцата ви са огромни. Изказваме благодарност и от името на роднините на момчето. Публикуваме този текст след изричното съгласие на бабата на Наско, Светла.

Наско е момчето, което вчера скочи от моста на бул. „Симеон Велики“ в Шумен.

Той е едно обикновено момче с тежка съдба. Останал без родители, живее само с баба си, леля си и болест, която го направи „известен“ из шуменските форуми и медии.

За жалост има и хора, които интерпретират дадени събития по начин, по който ги изкривяват и отдалечават от реалността.

Целта на тази публикация е да ви информираме, че Наско е в съзнание. Има наранявания, които ще го оставят известно време на легло, но сме сигурни, че той ще се справи с физическите травми.

Относно останалото, бабата на Наско сподели, че продължат борбата с психичната болест, с която той е бил диагностициран преди 3 години. Ще бъде потърсено съдействие от компетентни лекари в областта, за да може състоянието му да бъде овладяно и подобрено.

Пожелаваме късмет на Наско! Поздравяваме всички добри хора, които му оказаха първа помощ до пристигането на линейката и на господина, който се погрижи Наско да има всичко от първа необходимост след хоспитализирането му!

Подобни

Leave a Comment

one × 4 =