С ден за скейт в парка и танцова работилница Шумен става част от MoveWeek 2018

С ден за скейт и с танцова работилница с участието на едни от най-готините “Street” трупи в Шумен – „Танцувалня“ и Танцова формация “Еmotion” + брейкаджиите от Accesion crew, Шумен ще се присъедини към европейската седмица на физическата активност и спорта – MoveWeek 2018.

Всички скейтъри са добре дошли на 30-ти май от 18:30 часа в парк „Студентски“, а любителите на уличните танци нека заповядат пред ДКТ “Васил Друмев” на следващия ден – 31 май, отново от 18:30 часа. Спортният маратон е иницииран от Общински младежки съвет – Шумен.  MoveWeek 2018 е една от най-мащабните инициативи за физическата активност в страната.

Чрез събитията, част от MOVE Week, гражданите имат възможност да опитат различни видове спорт и физическа активност (походи, танци, йога, бойни изкуства, фитнес тренировки и т.н.), за да изберат най-подходящата за своите нужди.

Главната идея е да се подтикнат младите да обърнат повече внимание на това дали живеят здравословен живот и да се заинтересуват повече към движението и правилното хранене.

Снимки: “Танцувалня” и “Emotion”

Подобни

Leave a Comment

5 + thirteen =