С юбилеен концерт вокално студио “Стани звезда” ще посрещне своята 20 годишнина

С юбилеен концерт утре от 19 часа в Младежкия дом в Шумен вокално студио “Стани звезда” ще отбележи своята 20 годишнина. Това съобщи днес на брифинг ръководителят и основател на студиото Марияна Ставрева.

Вокалното студио е създадено през 1997 година и през него са преминали близо 100 деца. Професионалният път на деветима от тях днес е свързан с мудиката. Четирима работят като музикални педагози. Сред тях е и Искра Милкова, която е музикален педагог в популярния телевизионен формат X Factor.

Историята на музикалната школа за подготовка на бъдещи звезди в популярната музика започва от желанието на няколко деца да се подготвят за участие в конкурс. Те се свързват с Марияна Ставрева и така тя създава вокалното студио.

С подкрепата на Община Шумен за седма поредна година Ставрева организира конкурса “Съзвездие”, който се провежда всяка последна събота и неделя на октомври.

В тазгодишното издание на песенната надпревара сред членовете на журито ще бъде и обичаният български певец имузикален педагог Етиен Леви.

Подобни

Leave a Comment

3 × three =