ТИР превозващ олио се преобърна на АМ “Хемус”

В 07:44 часа тази сутрин е получено съобщение, че малко след включване от етапна връзка на АМ “Хемус“ посока към Варна има преобърнат тежкотоварен автомобил на пътното платно, съобщиха от ОД на МВР.

Към мястото на инцидента са насочени екипи на полиция, пожарна и спешна помощ. На място полицейските служители установили, че водач на тежкотоварен автомобил „Скания“ с прикачено към него ремарке загубил контрол над автомобила, влязъл в крайпътна канавка, след което се преобърнал върху пътното платно.

Водачът, 53-годишен мъж от Варна е откаран за преглед в МБАЛ- Шумен. Част от превозвания товар е разсипан върху пътното платно. Тежкотоварният автомобил е препречил трите ленти за движение в посока към Варна.  Веднага е създадена временна организация на движението.

Пътуващите в посока към град Варна се пренасочват по път I-2, като след Нови пазар се включват по АМ “Хемус“. Екипи на полицията регулират движението. От полицията молят водачите да спазват указанията на пътните полицаи и да шофират внимателно.

Подобни

Leave a Comment

6 + fifteen =