Тържествено откриха реновираният полицейски участък в град Каспичан

Реновираният полицейски участък в град Каспичан беше открит днес с тържествен водосвет. На освещаването присъстваха кмета на община Каспичан Милена Недева, екипът й , директорът на областната дирекция ст.комисар Ялчън Расим, началникът на РУ- Нови пазар гл.инсп. Веселин Райнов, началникът на полицейския участък ст. инспектор Васил Василев. Поднасям своите благодарности към г-жа Милена Недева.

“Общината помогна с подобряване на условията на труд на нашите служители. Нашата основна цел е да върнем доверието на гражданите в нас. Вярвам, че когато жителите на общината потърсят съдействие от полицията за решаване на техен проблем ще се чувстват по-комфортно и спокойно в обновените помещения на участъка”, каза директорът на ОДМВР- Шумен.


Ремонтът на участъка е на стойност 40 800 лева и е извършен със средства на общинския бюджет. Радвам се, че осигурихме нормална среда на работещите полицейски служители в участъка. Благодаря на ръководството на областната дирекция за работата им и за обезпечаване на всички събитие в общината, които са както с национален, така и с международен характер, каза при освещаването кметът Милена Недева.

Подобни

Leave a Comment

6 + one =