Търси се най-оригиналната коледна украса в Шумен – за най-добрите има награди

Общински Младежки съвет – Шумен обявява конкурс за най- оригинална коледна украса. До 20-ти декември тази година всеки, който има желание да участва в конкурса, може да изпраща снимки с празнична украса на фасади на сгради, витрини на магазини, офиси, заведения, междублокови пространства, градини, домове, балкони и прозорци. Снимките се изпращат като съобщение на официалната страница във фейсбук: @Общински младежки съвет – Шумен или чрез имейл на omc.shumen@gmail.com.

Авторите на фотографиите трябва да опишат мястото, което са номинирали, да посочат име, адрес и телефон за връзка. Снимките ще бъдат публикувани на фейсбук страницата на Общински Младежки съвет.

Отличията и наградите ще присъди комисия, съставена от представители на Общински Младежки съвет, отдел „Култура, младежки дейности и спорт“  към Община Шумен и представители на местните медии. Най-добрите коледни украси, ще бъдат отличени и наградени, като ще има и една награда за най-харесвана коледна украса във фейсбук. Тази награда ще спечели коледната украса, която събере най-много харесвания и споделяния на снимката.

 

Подобни

Leave a Comment

18 + nine =