Фенове на футбола от Шумен искат строго наказание за отбора на Върбица заради побой

Фенове на футбола и подръжници на ФК “Волов ” Шумен искат строги санкции за отбора на Върбица след побой над вратаря на шуменския тим.

Грозната сцена се е разиграла след края на мача.

“Мачът бе изпуснат още от самото му начало. Домакините от Върбица се държаха изключително агресивно не само към противника си, но и към съдиите. Част от публиката им също спомогна за ескалацията на напрежението с псувни и обиди. Хода на доста мачове, но толкова грозено и долно отношение не съм виждал. Изобщо не може да стане дума спортсменство. ” ,коментира за СтрелаБГ Тихомир, който е бил сред публиката и станал и свидетел на побоя.

Още по време на мача един от играчите на Върбица отправил закана към вратарят на ФК “Волов” Шумен с думите “След мача бягай бързо, че ако те хвана… “. Така и станало, След края на редовното време Шуменският бранител бил ударен в тила. Момчето опитало да се защити, но последвали ритници и бил повален на земята. В мелето се включили и от публиката но домакините.

“Най-потресаващото беше, че един здрав мъж, баща на футболист от Върбица, започна да рита поваленото момче в гърба. Наистина съм адски отвратен…”, добави Тишо.

Вратарят на Волов е бил откаран в МБАЛ-Шумен.

Футболните фенове от Шумен се обединяват около това, виновниците и участниците в боя да бъдат наказани по законов ред, а отборът на Върбица да понесе строги санкции.

Подобни

Leave a Comment

20 − 4 =