ФК “Волов” Шумен със загуба, но от съдиите (Видео)

Дежа вю за всички фенове и поддръжници на ФК “Волов” Шумен.

Няма как футболните запалянковци да са забравили онези измислени плейофи, чрез които отстраниха Волов от “А” група.

Картинката днес се повтаря. Цял сезон съдии и делегати се надпреварват, кой да закопае отбора на Стоян Чешмеджиев.

Ето и за какво говорим(някои от най-пресните примери за “феърплей”:

Срещата е между ФК “Волов” Шумен и отбора на Дончево. Видимо, шуменци имат предимство пред домакините, но то бързо е отнето от съдиите с една измислена дузпа като за начало. Следва и гол от засада във вратата на Волов. Въпреки всичко, гостите от Шумен изравняват резултата! Това, разбира се не може да бъде допуснато и се дава едно безкрайно продължение на играта, за да могат от “Устрем ” Дончево да запишат 3 точки в актива си. Така и става.
Ще споменем и нецензурните обиди от страна на главния съдия по време на мача, с които явно се опитваше да провери, колко са издръжливи нервите на момчетата, а ако не са – да им вдигне още някой картон.

Пример и от днес – последния мач за сезона, който трябваше да бъде спечелен от гостите от Локо Русе, за да могат шуменци да бъдат пратени на последно място.
Дали поради некомпетентност или просто не бе разбрал предварително уговорените инструкции, един от страничните съдии ощети не малко Волов, докато изчакваше да види, какво е решението на главния съдия, вместо да наблюдава играта пред погледа си.

Бяха се погрижили да отстранят важни играчи от шуменския отбор като Данаил Кунчев, за който старателно са изровили стари жълти картони, които е получавал докато е бил в друг отбор, но изненада – причислили му ги, за да може да наблюдава от скамейката.
Подобна участ застигна и Желязко Ганчев, който пък бе поразен от червен картон в предходния мач, като гръм от ясно небе.

Дали в Шумен ще има футбол е въпрос на съдийско желание и пари под масата – коментираха феновете на Волов, докато ръкопляскат на момчетата от Волов след поредния насилствено загубен мач…

Загуба за ФК "Волов" Шумен, но от съдиите

Публикувахте от СтрелаБГ в Събота, 1 юни 2019 г.

Подобни

Leave a Comment

five × 2 =