ФК “Волов” Шумен с поредна победа. Тимът разгроми “Чернолик” Силистра с 6:1

Контролна футболна среща между “Волов”(Шумен) и “Чернолик”(Чернолик, област Силистра) се игра на стадионa в село Браничево, община Каолиново днес.

Въпреки студеното време около 100 зрители от село Браничево и съседните населени места на община Каолиново наблюдаваха спаринга между двата тима.

Възпитаниците на Стоян Чешмеджиев владееха играта на футболния терен от началото на срещата и резултатите не закъсняха. С головете на Айхан Ведат (2), Иван Цонев и Муса Кавунски шуменци взеха солидна преднина още в първата част на мача. В края на полувремето гостите от село Чернолик област Силистра се възползваха от неразбирателство между защитата и вратаря на шуменци и отбелязаха единствения си гол – 4:1. През втората част футболистите на “Волов”(Шумен) продължиха с нападателният стил на игра – материализирано с нови два гола на Айхан Ведат и Даниел Кунисов оформили крайното 6:1.

Резултати в контролите, играни от ФК “Волов” Шумен от началото на 2019-та:

ФК “Волов” Шумен – ФК “Климент” 6:1
ФК “Волов” Шумен – ФК “Енев” Дибич 2:2
ФК “Волов” Шумен – ФК “Провадия 4:3
ФК “Волов” Шумен – “Чернолик” Силистра 6:1

Следващият мач, в който отборът на шуменци ще играе е първият от XVI кръг на  Североизточна Трета лига 2018/19. На 24 февруари, неделя от 14:00 часа шуменци ще са домакини и ще се изправят пред “Светкавица” Търговище.

Снимки и текст Салим Салих

Подобни

Leave a Comment

one + ten =