Хазяин на апартамент в Шумен е с разкъсан черен дроб, след като се опита да въдвори ред в дома си

Досъдебно производство за нанесена тежка телесна повреда е образувано в РУ- Шумен. Проверката по случая започнала след получен сигнал  през нощта срещу 26 март, съобщават от полицията.

Съобщено било, че 66-годишен мъж потърсил лекарска помощ в МБАЛ- Шумен след скандал по време на който му бил нанесен удар от 38-годишен шуменец. Изяснено било, че случката станала около 23 часа в жилище на ул.“Атанас Стойков“ в града. 66-годишният хазяин чул, че от жилище, което отдал под наем се чуват викове.

Станало ясно, че наемателка на апартамента влязла в спор в неин гост. Помолени били да спрат да нарушават нощната тишина, а приятелят й бил поканен да напусне жилището. На входа на жилищната сграда 38-годишният И.И. от Шумен нанесъл удар на 66-годишния хазяин Ц.Ц. Малко по-късно мъжът се почувствал зле и потърсил лекарска помощ.

След преглед било установено разкъсване на черен дроб. Извършителят И.И. е установен и задържан за срок до 24 часа в РУ- Шумен за нанесената телесна повреда. За престъпление по чл. 128 ал. 2 от НК е образувано досъдебно производство.

Подобни

Leave a Comment

18 − six =