Хипермаркет „Практикер“ официално отвори врати в Шумен

На тържествена церемония днес хипермаркет за дома и градината „Практикер“ отвори официално врати в град Шумен. Това е 11-ти поред обект на веригата в страната. Председателят на съвета на директорите на „Видеолукс Холдинг“ г-н Тодор Белчев и кметът Любомир Христов прерязаха дружно лентата. Водосвет отслужи отец Димитър от храм „Свето Възнесение Господне“.


Снимка:СтрелаБГ

„Изключително сме радостни, че в рамките на една година откриваме втори хипермаркет „Практикер“ в нов за веригата ни град. Радостни сме, че този град е Шумен, тъй като вярваме в неговия потенциал за развитие. Продължаваме да работим по обновяването и разрастването на нашата верига, така че да предложим на повече хора достъп до качествени продукти на утвърдени български и чуждестранни производители“, каза пред гостите Тодор Белчев.

Кметът Любомир Христов, който днес отбелязва 2 години на този пост, се похвали, че все пак е успял да ги убеди да отворят обект в нашия град и поиска от ръководството да осъществи и други инвестиции. Магазинът, който се намира на бул. „Симеон Велики“ 37, вече предлага на достъпни цени богат асортимент от над 50 хил. продукта за създаването и подобряването на дома и градината.

 

 

 

Подобни

Leave a Comment

one × 2 =