Цветан Цветанов: Кметовете на ГЕРБ имат всички основания да бъдат с високо вдигната глава

“Най-големият акцент в работата на кмета Любомир Христов в момента е решаването на проблемът с водата”, това заяви на пресконференция днес в Шумен зам.-председателят на ПП ГЕРБ Цветан Цветанов.

Цветанов поздрави кметът и за това, че съумял да сформира един наистина добре работещ екип, чиито резултати са видни.

“Убеден съм, че това дава предпоставки за повече инвестиции и разкриването на повече работни места в община Шумен“, добави още Цветанов. 

Зам.-председателят на ПП ГЕРБ обясни, че всъщност
посещението му в Шумен е по повод подготовката и провеждането на предстоящите евроизбори. Малко по-късно Цветанов се изправи и пред над 400 членове и симпатизанти на ГЕРБ-Шумен, препълнили концертната зала на Общинския младежки дом в Шумен.

Пред тях той напомни, че с наближаването на изборите ще зачестят и опитите от страна на опозицията за дискредитиране на успешните политики на ГЕРБ, довели до видими резултати.

“Силата на ГЕРБ е, че всички ние сме голям екип и заставаме с лицата си пред хората и работим открито в техен интерес. Пред всички присъстващи искам да израза своята надежда, че резултатите от европейските избори ще съответстват на всичко, което сме свършили до този момент – а то е много. Кметовете на ГЕРБ имат всички основания да бъдат с високо вдигната глава”, подчерта Цветан Цветанов.

Подобни

Leave a Comment

20 − ten =