Цяло Никола Козлево изпрати Випуск 2018

Цялото село Никола Козлево излезе да изпрати абитуриентите от випуск 2017/2017 г. от единственото средно училище на територията на общината – „Цанко Бакалов Церковски“. Тази година школото завършват общо 23 младежи и девойки, разпределени почти равномерно в две паралелки – профилирана с интензивно изучаване на Информационни технологии, математика, информатика, биология и химия и професионална –  квалификация „Оператор в шевното производство“.

Кметът Ешреф Реджеб им пожела попътен вятър и успех в следващите начинания, като не пропусна да връчи малка парична награда на шестимата отличници на випуска.

Абсолютен първенец с пълен успех 6.00 е младата дама Ебру Фаик, която освен че се справя перфектно с учението, може да се похвали и с много успехи в каратето като представител на СК „Киокушин“ – гр. Нови пазар.

„В този випуск има много добри и кадърни деца. Някои от тях кандидатстваха и вече са приети в различни ВУЗ-ове в страната. Хубавото е, че тази година децата ни са доста повече от миналата, когато изпратихме едва 10 абитуриенти“, каза за СтрелаБГ Катилиян Костадинов, който е директор на местното школо.

След тържествената церемония зрелостниците поеха към Слънчев бряг, където ще прекарат може би последните си незабравими мигове заедно, преди всеки един да отлети от родното гнездо.

Подобни

Leave a Comment

eight + eighteen =