Читателите пишат: “Дрифтър” се блъсна, избяга и изостави колата си в кв. “Б. Българанов”

Наши читатели ни изпратиха снимки на блъснат и изоставен автомобил – БМВ с шуменска регистрация, който е бил снощи е бил “забит” в полянка край пътното платно в кв. “Боян Българанов” и изоставен от шофьора.

“Това се случва всяка вечер тук. Млади момчета с мощни и не толкова автомобили се правят на състезатели и огласят целия квартал с рев на двигатели и свистене на гуми… Никой от тях не се замисля за живота на случайните минувачи, които са както възрастни хора, така и деца. Това, че не мислят и за собствения си живот няма да го коментирам, защото си е техен избор и щом са решили да си чупят главите си е тяхна работа, но никой няма право да наранява околните. Отделно от това е и фактът, че когато през лятото всички прозорци на домовете са отворени е доста досадно и неприятно да се слуша всяка вечер как някой дърпа ръчни и настъпва педала на газта до дупка. Гарантирам, че ако тук (около стария обръщач на Българанов) има по-засилено полицейско присъствие вечер, ченгетата няма да могат да насмогнат да пишат фишове и актове на тези “състезатели”. Призовавам и родителите на тези деца, ако случайно някои от тях могат да четат – поговорете с децата си им обяснете, какво е живота и колко е ценен, как се живее само един път и, че това “желязо” на четири колелета няма спиране, а последствията са фатални!!!”

ПС. Публикуваме снимката на автомобила с видим регистрационен номер, ако случайно някой от органите на реда се заинтересува и реши да провери случая.

Снимки и текст: Г.Н.

Подобни

Leave a Comment

11 + 2 =