Читателите пишат: Мъжът, ударил шамар на момче в Шумен се опита да защити дъщеря си

Тъй като СтрелаБГ е независима медия, дава възможност на всички засегнати лица по даден казус да изкажат своята позиция. Такъв е и случаят с материал от полицейски бюлетин, публикуван в сайта ни днес.

Наши читатели се свързаха с нас и изразиха желанието да бъде публикувана и тяхната гледна точка относно следния случай:

“44-годишен местен жител бил задържан след получен сигнал, че нанася удари на 16-годишен. Случката станала около 17:30 часа вчера на ул. “Август Попов“ в Шумен. До група непълнолетни се приближил мъж и помолил едно от момчетата да го последва. В двор на близка кооперация му нанесъл удари с ръце и крака.  Извършителят К.П. бил задържан от полицейски служители за срок до 24 часа в РУ- Шумен. За извършено престъпление по чл. 325 от НК е образувано досъдебно производство”.

Текстът е публикуван без редакторска намеса. 

Ето и какво ни изпратиха нашите читатели, които пожелаха анонимност от съображение за сигурност:

“Този мъж не е нападател, той защити дъщеричката си. Едно от момчетата във въпросната компания е предлагало не веднъж на по-малки от него да пушат трева (разказват децата от квартала). Същото се случи и с дъщерята на този господин. Умишлено не пиша имена, не искам и моите също да бъдат публикувани, защото това 16-годишно момче, което е изяло един шамар е полицейски син. Не знам дали това е редовна практика на полицията да разпраща половинчати или прикрити факти до медиите, но за мен не е редно. Този мъж не е луд, не е побойник на деца – той просто пази момиченцето си, както би го направил всеки един друг баща на негово място”.

 

 

Подобни

Leave a Comment

4 − one =