Читателите пишат: Случката в СУ “Сава Доброплодни” не е шега, момчето е много проблемно

След инцидентът, при който две деца от 6-ти клас в СУ “Сава Доброплодни ” сипаха спирт за горене във водата на свой съученик, множество родители и ученици се свързаха с нас, за да ни разкажат за едно от момчета, участвало дейно в случката.

“Едно от децата – Т. е изключително агресивен, разглезен и без задръжки. Няколко пъти съм споделяла притесненията си с класната на детето, но неприличните прояви не спряха. Не съм единствена, и други родители също са се оплаквали многократно, но всичко е като вик в пустиня. Може би и заради авторитета на училището, но сякаш тези неща оставаха скрити и тайни и никой не трябва да разбира – така си го обясняван аз, но може и да греша…”, коментира един от родителите.

С нас се свързаха и съученици на Т., които ни споделиха и за други негови прояви.

“Той не се плаши от учителите, даже иска нарочно да ги нервира. Понякога “играе футбол” с телефона си – прави крачета, пали батерии в час, беше наводнил нарочно тоалетната на една банка, надува презервативи с/през носа си и то в час. Водят го при педагога в училище, ама той пак продължава”, разказаха децата.

 

 

Подобни

Leave a Comment

3 × 3 =