Шофьор получи фиш за 1150 лв., край Смядово карал със 107 км/ час над разрешеното

137 нарушения на скоростните режими са установени за малко повече от час близо до село Развигорово на 5 май, информират от Областна дирекция на МВР – Шумен. Проверките са част от провежданата специализирана полицейска операция за обезпечаване на обществения ред и сигурност на населението и на участниците в движението.

Голяма част от водачите са се движили с превишение между 30 и 40 км/ час над максимално позволената. Освен това при извършени проверки са съставени 6 акта за установени нарушения, съставени са и 9 глоби с фиш. Нарушенията са били заради липсваща застраховка „Гражданска отговорност“, неползване на детско столче в автомобила, водачи, които не ползват обезопасителни колани, наложени са глоби и на пътници без колани. Установен бил и технически неизправен автомобил, който се движил със спукано предно стъкло.

В петък, близо до бензиностанция край Смядово, където ограничението на скоростта е 60 км/ час, е бил засечен водач на лек автомобил в ямболска регистрация, който преминал през участъка с превишение от 107 км/ час. За нарушението си водачът ще получи електронен фиш на стойност 1150 лева.

Подобни

Leave a Comment

three × five =