Шуменката Анелия Карагьозян е номинирана за „Жена на годината 2017“ от списание „Грация“

Шампионката по колоездене от велоклуб „Илчов баир“ – гр. Шумен Анелия Карагьозян, е номинирана за „Жена на годината 2017“ в категория „Спорт“ на списание „Грация“.

Тя е национален шампион в категория „Жени елит” в Държавния личен и отборен шампионат по планинско колоездене, дисциплина крос кънтри маратон. Анелия за поредна година доказа, че е най-добрата в женското планинско колоездене като завоюва победата в състезанието „Витоша 100”.

„Зад истинските успехи стоят часове всеотдайна работа “, казва носителката на бронзов медал от най-голямото състезание по планинско колоездене, което се проведе край Букурещ.

В категорията шуменката ще се съревновава със състезателките по художествената гимнастика Катрин Тасева и Невяна Владинова, както и с боксьорката Станимира Петрова. Гласува се онлайн на платформата на списанието, до 29-ти ноември тази година.

Конкурсът „Жена на годината“ на списание „Грация“ се провежда за единадесета година. Категориите са общо 10 – Модели, Дизайнери, Aктриси, Музика, Спорт, Телевизия, Интернет, Общество, Бизнес и Послание във времето. Във всяка от тях са номинирани по 4 участнички.

Подобни

Leave a Comment

4 × 5 =