Шуменските огнеборци гасиха горящ автомобил, обезопасиха гнездо с оси и отстраниха опасна ламарина

Пожарни екипи от област Шумен гасиха през изминалите 24 часа пожар в автомобил и стърнище, обезопасиха гнездо с оси, отстраниха и опасна ламарина. Това съобщиха от Областна дирекция на МВР – Шумен.

В 20:33 часа в РСПБЗН-Шумен  бил приет сигнал за пожар в лек автомобил в село Тодор Икономово. На място веднага е насочен екип от районната противопожарна служба в Каолиново. При пристигане на екипа автомобилът бил обхванат в пламъци. Причината е техническа неизправност в двигателя. Пожарът е погасен. Автомобилът е унищожен, от пламъците е спасена къща, която била в непосредствена близост.

В 10:20 часа вчера бил приет сигнал за гнездо с оси в село Кочово. Изпратен е екип, който обработил гнездото с препарат.

Сигнал за висяща ламарина от покрив на неработещ магазин в Шумен бил получен в 10:21 часа вчера. Изпратеният на ул.“Средна гора“ 7 екип отстранил опасно надвиснала ламарина от изоставения търговски обект и обезопасил мястото.  В 11:02 часа бил получен сигнал за пожар в стърнище до село Менгишево. На място е пратен противопожарен екип. Изяснено било, че пламъците са възникнали след небрежност при боравене с открит огън. Пожарът е погасен е 3 тона вода. Не са допуснати материални загуби.

Подобни

Leave a Comment

4 × four =