Шуменските униформени спипаха един пиян и един надрусан шофьор

Един пиян и един надрусан шофьор е установила шуменската полиция в последния ден на 2017 година и на 1-ви януари 2018 година. Това съобщават от Областна дирекция на МВР – Шумен.

49-годишен мъж от Шумен бил установен да шофира под въздействие на алкохол два часа преди настъпване на новата година. Около 22 часа за проверка на ул.“Трети март“ в Дивдядово бил спрян водач на лек автомобил Хонда „Сивик“ Зад волана бил Д.К./49г./. Тестван бил с дрегер, който отчел 3,33 промила алкохол в издишания въздух. Водачът дал кръвна проба за анализ. Задържан е за срок до 24 часа в полицейското управление в Шумен.

19-годишен бил установен да управлява  автомобил под въздействие на наркотични вещества. На 1-ви януари около 22:30 часа за проверка на ул.“Ген. Драгомиров“ в Шумен бил спрян водач на Мерцедес с шуменска регистрация. Автомобилът бил управляван от местния жител В.И. Водачът е тестван с дръг тест, който отчел наличие на амфетамин и метамфетамини. Задържан е за срок до 24 часа в полицейското управление.

И за двете престъпления е започнато досъдебно производство.

Подобни

Leave a Comment

seventeen − 13 =