Шуменският боец Пламен Борисов дебютира на професионалния ринг тази вечер

Състезателят на СК “Шуменска крепост” Пламен Борисов ще направи тази вечер своя дебют на професионалния ринг срещу сърбина Михайло Кичоевич, информират от клуба. Мачът в тежка категория в стил К1 е част от грандиозната гала вечер “Fuerte en el RING“ в зала „Колодрум“ в Пловдив.

Любителите на бойните спортове ще могат да се насладят на общо 17 срещи с участието на едни от най-добрите български и чуждестранни боксьори и кикбоксьори. Без преувеличение може да се каже, че за първи път в България се състои такова събитие, на което ще мерят сили толкова много световни и европейски шампиони.

Пламен, който завоюва бронзов медал на изминалото Световно първенство по муай тай в Тайланд, ще се изправи срещу по-опитния Кичоевич, който пък има в актива си шест професионални срещи и четири победи.

Останалите имена, които ще се качат на ринга в Града под тепетата от българска страна са: Александър Петров, Стоян Копривленски, Богдан Шумаров, Арман Хакобян, Атанас Божилов, Йордан Янков, Християн Корунчев, Христомир Ранчев, Радослав Костов, Християн Андонов.

Снимка: СК “Шуменска крепост”

Подобни

Leave a Comment

eight + 6 =