Шуменският учител Ангел Ангелов получи наградата на публиката от „Новатори в образованието“ 2017

Учителят в шуменското школо „Сава Доброплодни“ Ангел Ангелов получи наградата на публиката от националната класация „Новатори в образованието“ 2017. Тържествената церемония по награждаване на избраните се проведе снощи в НДК в София.

Класацията стартира през юни и има за цел да привлече общественото внимание към позитивната промяна в българското образование. Това е четвъртото поредно издание на „Новатори в образованието“, като тази година организатор е образователната организация ERP Academy.

Амбицията на организаторите е да бъдат представени личностите, проектите и инициативите с най-голям принос към въвеждането на нови обучителни методи, технологични решения, както и добрият пример на истинска отдаденост към учебния процес, които променят представата ни за образование, създават нови възможности за усвояване на знания и правят ученето по-достъпно и стойностно за повече хора.

Номинации в класацията „Новатори в образованието“ 2017 получиха повече от 50 проекта, които бяха разпределени в категориите Деца, Училища, Университети, Обучения и Благотворителност, както и награда на публиката, която съвсем заслужено получи нашият съгражданин.

Подобни

Leave a Comment

9 + 15 =