Шуменско школо къса с хартиените дневници – въвежда електронни

СУ „Панайот Волов“ в Шумен въвежда електронен дневник от началото на новата учебна година. Захвърлянето на хартиените дневници и дигиталната им замяна е част от иновативната стратегия на училището за създаване на екологична и комфортна учебна среда.

Системата предлага широк обмен на информация, което значително ще подобри комуникацията между ръководството, администрацията, учителите, учениците и родителите.

От ръководството смятат, че използването на платформата няма да затрудни училищната общност, тъй като по-голямата част от нея вече има натрупан опит при работата си с подобна платформа.

Преди няколко години за първи път в града в същото училище успешно беше разработена и въведена в употреба подобна облачна система, която значително подобри и ускори работата на администрацията.

След приключването на ремонта в сградата по ОП „Региони в растеж“, след санирането и цялостната подмяна на електросистемата и отоплителната система се очаква значителен спад на консумацията на електроенергия и по-ефективно отопляне на цялата сграда.

Тържеството по случай началото на учебната 2018/2019 година ще се състои на 17.09. от 10ч. в двора на училището.

 

 

Подобни

Leave a Comment

one × 2 =