12 свободни места за учители са обявени в Шуменско

Дванадесет свободни работни места за учители в област Шумен са обявени на сайта на Регионален инспекторат по образование към 18 юли. ПМГ “Нанчо Попович” има нужда от учител по немски език.

Професионална гимназия по механотехника, електроника, телекомуникации и транспорт “Христо Ботев” е обявила свободни места за учител по български език и литература; учител по английски език; учител по химия и опазване на околната среда, както и по физическо възпитание и спорт.

Три са вакантните места за учители в Професионална гимназия по облекло, хранене и химични технологии “Проф. д-р Асен Златаров”. Търси се учител по професионална подготовка, направление – фризьорски и козметични услуги; учител по английски език, както и по български език и литература.

В Средно училище “Васил Левски” в Нови пазар имат нужда от учител по английски език (V-XII клас); Лектор по руски език (V-XII клас)- 278 часа и от учител целодневна организация на учебния ден(I-IV клас). Основното училище “Панайот Волов” в село Живково търси учител по немски език в начален и прогимназиален етап.

Подобни

Leave a Comment

twenty + 17 =